Oktobarske radosti i tuge:Evo sta ceka svakog zodijaka u prvim danima oktobra!

Oktobarske radosti i tuge:Evo sta ceka svakog zodijaka u prvim danima oktobra!

2024-09-28 0 By Admin

VAGA

U prvim danima oktobra cete morati doneti veliku odluku.Partner ce vas staviti pred svrsen cin i postaviti neocekivano pitanje.Mada se tice onoga sto ste sanjarili, ipak cete se dvoumiti i biti iznenadjeni.Od vaseg odgovora ce zavisiti i vasa veza i dalji tok veze.

 

SKORPIJA

Prvi dani meseca oktrobra donose vam oktobarske radosti.Nesto vam je krenulo u zeljenom smeru i ne smete da se hvalite.Desice vam se mogucnost da ponovo budete na pocetku srece, ali za sada cutite.Imate osecaj da neko jedva ceka da primeti vasu radost i da ce je saseci u korenu.

 

STRELAC

U prvim danima oktobra za oko ce vam zapasti jedna lepa riba.Vreme pred vama znacice vasu novu sansu da se okusate da je osvojite.Ucinite sve ako je do vas, jer bi to bila vasa sansa za srecu.Ne cekajte priliku da vam se ukaze, vec sami stvarajte priliku da joj se nadjete blizu.

 

JARAC

Svoje srce nosite sa sobom i u njemu staru ljubav. I u prvim danima oktobra, snaci ce vas opet oktobarske tuge i secanja.Mozda ce ovo biti dani da se definitivno pomirite sa prosloscu.Da nacinite rez i da okrenete novi list, kako biste posli dalje.Proslost vam samo tera suze na oci.

 

VODOLIJA

Svesni ste da ce prvi oktobarski dani biti sled desavanja u zadnjim danima ovog meseca.Zato  cete morati da ucinite sve da ovi dani budu  lepi i da budu obecavajuci.Sve sto ucinite sada da je u vasu korist, bice i dalje. Cinite sve da udjete zadovoljni u naredni mesec.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Od  vas se ceka da budete razumnii da se ne upustate u rasprave.I ne pretpostavljate da ste zapali za oko jednom lepom strelcu. Necete biti ravnodusni ni vi ,pa na sve gledajte sa ocekivanjima.Na pomolu je nesto vredno pomena i slobodno verujte da je to ljubav u pitanju. Cista i lepa, i obecavajuca.

Stranice: 1 2