Nedelja,ponedeljak i utorak:Dani poslednje sedmice u septembru donose preokret ovim znacima!

Nedelja,ponedeljak i utorak:Dani poslednje sedmice u septembru donose preokret ovim znacima!

2024-09-28 Off By Admin

VAGA

Ako niste svesni sta zelite, pustite da vam to saopsti vase srce. zasto stalno bezite od svojih osecanja i ljubavci koju gajite?  Sada je vreme da se osatvari vasa jesenja ljubavna prica. Dajte sebi slobodu da uzivate kao zaljubljena osoba.

 

SKORPIJA

Ako vam je do sada bilo turbulentno,  gledajte da ucinite preokret. Probajte se izvuci iz zamrsenog kruga u kojem se osecate ne svojom voljom. Splet nekih okolnosti je ucinio sve da se osecate beznadezno, ali ce biti bolje.

 

STRELAC

Pokazite da ste  spremni za neke nove podvige. Vreme je da se okrenete boljim koracima i da znate sta vam je ciniti. Jos niste svesni da zelite da se priblizite jednoj osobi. Tek cete postati svesni da je jedna osoba vasa jedina  zelja.

 

JARAC

Usmerite se na jedan kolosek i ne idite levo desno. Dok zelite nesto odredjeno idite samo smerom koji ka tome vodi. Ne uplicite se u svoj  zamrseni svet iz kojeg necete imati izlaz. Budite smireni i strpljivi ovih dana.

 

VODOLIJA

Osecate da vam se zivot iz korena menja i da nista nije kako zelite. Mozda je to samo preokret koji niste zeleli i kakav niste ni pomislili da ce biti. Vreme je za istinu i cinjenice, ma kakve da bile.

 

RIBE

Okrecete se ovih dana za novim obavezama. Da li bas mora sve tako i hoce li biti predaha za neke vase zelje? Nemojte se samo bazirati na obaveze i posao. Nije sve u radu, morate se posvetiti i emotivnom polju i zeljama srca!

Stranice: 1 2