Nedelja,ponedeljak i utorak:Dani poslednje sedmice u septembru donose preokret ovim znacima!

Nedelja,ponedeljak i utorak:Dani poslednje sedmice u septembru donose preokret ovim znacima!

2024-09-28 Off By Admin

Dani poslednje sedmice u septembru donose preokrtet nekim znacima!

OVAN

Nesto vas nece ovih dana, pa ucinite preokret ovih dana! Vreme je da se srede vase misli i da pokusate nesto da delujete. Ne vredi vise da cekate da se desi cudo, vec morate sami doprineti da se desi ono sto ocekujete.

 

BIK

Konacno vam vreme istice za nesto u sta ste se pouzdali. Zato morate da napravite veliki zamah da se oseti da delujete. Vreme je za veliki preokret u vasem zivotu i da licno doprinesete boljoj situaciji na polju licnih zelja i ostvarenja.

 

BLIZANCI

Bicete prebukirani obavezama koje i nisu vase. Vreme je da se ne petljate tamo sto vas se ne tice. Sebi zadajete dodatne brige za nesto sto treba neko drugi da radi. Ne morate da nosite teret i tudjih obaveza. Imate previse svojih.

 

RAK

Samo da se ovi dani nekako prebrode jer ste na ivici snage. U zadnje vreme ste prebukirani, pa biste ove dane mogli da odmorite. Obavljajte ono uobicajeno sto morate, i nemojte sebi zadavati obaveza. Ne bar trenutno.

 

LAV

Ocekujete mnogo ovih dana i to od jedne osobe. Zasto se jednom ne izjasnite sta zelite i koja su vasa ocekivanja. Vreme je da ovih dana napravite preokret po tom pitanju. Izjasnite se konacno kakve su vam namere.

 

DEVICA

Samo da se srede vasi utisci i sve ce da dodje na svoje mesto. Tek je vreme da dobro razmislite o svemu. Neka se vase misli usmere ka vasim zeljama i  cete znati jesu li ispunjena vasa ocekivanja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2