Subota,nedelja,ponedeljak:Tri dana za novu ljubav i pomirenje!

Subota,nedelja,ponedeljak:Tri dana za novu ljubav i pomirenje!

2024-09-27 Off By Admin

 VAGA

Odlicno znate sta zelite ali je pitanje da li to mozete dobiti. Jedan rak sa vama zeli novu sansu. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Sreca ce biti na vasoj strani i ne treba da marite za tudja misljenja vec za glas vaseg srca i tako se ponasate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Imajte na umu da je ovo vas srecan period. Jedan rak sa vama zeli novu sansu. Vas niko nikada nije voleo na tako poseban nacin. Imajte na umu da je samo vazno da znate sta zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Ova tri dana mogu da donesu pomirenje.

 

STRELAC

Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Imajte na umu da je bitno da uzivate u svemu sto sledi. Nekome ste na prvom mestu i postoji neko ko je spreman da vam to na delu dokaze. Ucinite kako nalaze srce jer ono ne gresi.

 

 JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da je jednom ovnu stalo do vas. Da je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Samo ucinite onako kako vase srce nalaze jer cete moci da kazete da ste i dobili ono sto zelite. Nemojte dozvoliti da vam neko prica sta je za vas najbolje. Vas zivot je vasa stvar.

 

 VODOLIJA

Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Naredna tri dana ce biti prilika da sa nekim pocnete ispocetka. Jedna vodolija je spremna da se bori za vas. Pitanje je da li vi zelite isto. Da li je vama stalo kao njoj. Da li vam treba nastavak prica…

 

RIBE

Moramo da kazemo da ce naredna tri dana doneti promene. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Jedan rak iskreno zeli novu sansu sa vama. Da li je to ono sto i vi zelite, to samo vi znate. Ali nemojte odustajati od svojih namera ni u kom slucaju!

Stranice: 1 2