Subota,nedelja,ponedeljak:Tri dana za novu ljubav i pomirenje!

Subota,nedelja,ponedeljak:Tri dana za novu ljubav i pomirenje!

2024-09-27 Off By Admin

 Jako je vazno da kazemo da ce neko uspeti da dobije ono sto je zeleo tokom naredna tri dana…

 

 OVAN

Subota,nedelja i ponedeljak ce doneti promene. To je ono sto morate da znate. Jako je vazno da budete iskreni prema sebi. Ako postoji neko do koga vam je stalo sada je pravo vreme da to kazete. Ne treba da krijete svoje emocije.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo period za promene. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Znajte da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Ucinite onako kako vi mislite da je za vas najbolje.

 

BLIZANCI

Ljubav je ono sto ce vama dati snagu. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Jedan lav sa vama zeli novu sansu. Da li je to ono sto zelite, to samo vi znate. Nema razloga da vam neko prica kako cete ziveti. Vas zivot je vasa stvar i tako treba da ostane.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Ljubav vam fali. Da imate nekoga na koga mozete da se oslonite, nekoga ko ce vas voleti, nekoga na koga cete moci da racunate. Pitanje je sta je ono sto vi zelite ali imajte na umu da ce cuda biti moguca brze nego sto mislite.

 

LAV

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani za velike stvari. Upoznacete nekoga ko bi mogao da vas voli na pravi nacin. Dakle pitanje je sta je ono sto vi zelite ali ne treba da odustajete od svojih namera.

 

 DEVICA

Odlicno cete biti raspolozeni u danima pred nama. Sledi vam prilika da krenete ispocetka sa nekim iz vase proslosti. Samo dajte sebi sansu da srce odluci sta vam treba. Nije vazno ko sta kaze vec sta vi zelite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2