Oktobarska sreca i suze: Kome sledi nova sreca a kome suze ljubavi?

Oktobarska sreca i suze: Kome sledi nova sreca a kome suze ljubavi?

2024-09-27 Off By Admin

VAGA

Budite svesni da sve zavisi od vas, i vasa sreca i vase suze. Zato samo idite napred i ne okrecite se nazad. Vodite racuna da obavljate svoje obaveza na vreme i da ih ne zapostavljate. Tako cete imati vise vremena za svoj emotivni zivot.

 

SKORPIJA

Vase ambicije ce da dodju na red i konacno cete poci za njima. Svi vide da su vam zelje prevelike, ali vam ne garantuje niko sta cete moci od toga. Vreme je da sami napravite presek kojem ce da prethodi vasa sreca.

 

STRELAC

Neko vam se dopada ali se jos niste sreli licno. Mozda je bas sada vreme da ozive vase nade, da se vise necete sresti. Hocete i to uskoro, kada se najmanje budete nadali. Ceka vas nova oktobarska sreca, zvana ljubav.

 

JARAC

Ako niste sigurni da ce vam bolji period, bar se nadajte. Osim toga, bar se radujte sto ce novi dani da ozive nove nade. Konacno dolazi period u kojem cete poslovno napredovati. I vasa ce inteligencija doci do izrazaja.

 

VODOLIJA

Budite odlucni da pokazete  svoj stav i da ne dozvolite dana vas utice bilo ko. U narednom periodu ce to pokusati odredjene osobe, ali im nemojte uciniti po volji. Ako ikada pre, ovo je period u kojem cete se morati drzati odlucno.

 

RIBE

Samo napred dan za danom i gledajte da vas ne doticu stvari koje vas se ne ticu. Cak ni osobe koje vam nisu vazne. Ovo je period da resite neke vazne i odredjene stvari. I da u mnostvu obaveza i problema, brinete samo o prioritetima koji vas vode cilju.

Stranice: 1 2