Oktobarska sreca i suze: Kome sledi nova sreca a kome suze ljubavi?

Oktobarska sreca i suze: Kome sledi nova sreca a kome suze ljubavi?

2024-09-27 Off By Admin

Kome tokom novog meseca slede nova sreca, a kome suze!

OVAN

Oktobar samo sto nije, a vi niste sigurni sta biste! Mozda je ovo vreme da odredite neke osnovne prioritete. Svakako da od njih zavisi oktobarska sreca u koju biste se mogli pouzdati. Samo se potrudite i bice sve kako valja.

 

BIK

Osecate se nemocno i nevoljno a dani teku prazni i neispunjeni. Zato cete morati da se pokrenete i ucinite promene. Ovog puta ce to biti korenite promene koje ce da pokazu da morate ad se izborite sa sobom i neke stvari izvedete na cistinu.

 

BLIZANCI

Za vas dolazak novog meseca podrazumeva nove planove i obaveze. Vec ste unapred odredili sta cete da cinite. Vreme je da neki licni prioriteti dodju na red, i da se bavite sobom. Mozda bi mogla da vam se desi oktobarska sreca.

 

RAK

Bice ovo mesec koji vam budi secanja na bolni rastanak. Zasto ste toliko optereceni prosloscu, i dozvoljavate da vas vraca nazad? Ucinite nesto za sebe da se osecate bolje. Pospesite sve sto mozete krenete napred. Vasa sreca je sada i sutra, a nikako juce!

 

LAV

Nikako ne uspevate da sredite svoje stanje sa osobom koju volite. Vas status je los a vi nikako da ga definisete. Neka vam ovi dani budu dani resenja statusa. Morate biti nacisto sa jednom osobom. Ako je volite budite skupa par, ili je zaboravite.

 

DEVICA

Nikako da resite sta cete i kako da vas se ne ticu neke odredjene stvari. Moracete da budete odredjeniji sto se tice licno vas, a ne da vas brinu nevazne stvari. Idite za obavezama koje su vam prioritet, ni manje, ni vise.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2