Vaga i Skorpija od 25 do 30 septembra: Sve se vraca, pa ce necije greske doci na naplatu!

Vaga i Skorpija od 25 do 30 septembra: Sve se vraca, pa ce necije greske doci na naplatu!

2024-09-24 Off By Admin

Sve se vraca, pa je vreme da stignu necije greske na naplatu, pa cak i vase! Ako ste predugo cekali na to, verujte da ste konacno i docekali!

SKORPIJA

Niste od onih koji ce da izbegnu licne greske, ali cete docekati da stignu i druge. U vasem slucaju to se radi o nekim bliskim osobama. Sto bismo rekli u vase ime, radi se o posebno odredjenim osobama.

Prosli ste mnogo toga i ovih dana sabirate sve. Vazno je znati da ste spremni da prihvatite sve, ali i da likujete sto ce i drugi da placaju svoje cehove. Isli ste glavom bez obzira i niste mislili na moguce posledice.

Vodjeni cistim osecanjem ljubavi, verovali ste svima. U lepe reci koje su vam govorene, u laznu ljubav za koju ste mislila da je prava. Tako ste iduci za srcem, ne ukljucujuci razum, ubrzo ste ostali slomljenog srca.

Neke vase ishitrene odluke su postale fatalne greske. Tek sada ste konacno oslobodjeni straha od ljubavi i spremni da podjete dalje. Necete verovati tako lako nikome.

Ovo ce biti dani u kojima cete moci da likujete pred jednom osobom. Ostali ste daleki jedno drugome, a ta osoba uverena da vas je dokrajcila. Sresce vas i nece moci verovati da ste ona ista slomljena osoba. Ona ista nejaka i poklekla duhom.

Naplata za njegove greske ce biti vas nesalomivi duh i vasa snaga koju cete pokazati u susretu. Konacno cete vi da pobedite ovih dana jer ce vasa pojava pred njime da slomije njegov ponos. Onaj isti nesalomivi ponos, koji se isprecio izmmedju vas. I koji je ta osoba stavila cak i ispred vase ljubavi i vase moguce zajednicke srece.

Stranice: 1 2