Vaga i Skorpija od 25 do 30 septembra: Sve se vraca, pa ce necije greske doci na naplatu!

Vaga i Skorpija od 25 do 30 septembra: Sve se vraca, pa ce necije greske doci na naplatu!

2024-09-24 Off By Admin

Sve se vraca, sve se placa, pa ce necije greske doci na naplatu!

VAGA

Osecate da da vas prate necije oci a da niste svesni cije.kao da te na posmatranju,ili vam se to samo cini?Mozda su ovo dani koji vam menjaju ziviot a da to i ne vidite! Mozda je ovo period nekih novih koraka, nekih do sada ne donosenih odluka.

Ili je u vasem srcu samo zazivela nada da ce vas neko voleti uskoro, a sada vas potajno voli. Ili vam je u srcu lik koji nosite i u kojeg se tajno zaljubljujete.  Ne zelite da necije oci primete vas zaljubljeni pogled, niti koliko ste odsutni mislima.

Istina, vi cete se uskoro zaljubiti ili bolje reci, samo sto to niste! Vas susret sa srecom samo sto se nije desio. Svakako ce taj susret da odredi sta cete dalje. Da li cete uci u emotivnu vezu, da li cete pustiti necije poglede da prodru u vase srce i procitaju da vec volite srcem?

Svakako da ste i sada u dilemi, pa ne mozete duze da gusite emocije. Morate se resiti sta cete i kako dalje. Da li cete jos cekati da se bolje upoznate, da se druzite? Da glumite da ste ravnodusni, mada ni sada niste?

Savet je da izadjete sa osecanjima i da ne duljite previse, niti predugo. Ne dozvolite da dugo cekate da se izjasni druga strana, izjasnite se vi. Ne cekajte da se dese greske koje ce doci na naplatu preko vaseg srca. Da cekate dok se ne pojavi neko ko ce vam tu osobu ukrasti za sebe!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2