Sreda,cetvrtak,petak:Blizancima novcana sreca, Bikovima besparica i dugovi…

Sreda,cetvrtak,petak:Blizancima novcana sreca, Bikovima besparica i dugovi…

2024-09-24 Off By Admin

VAGA

Dilema u kojoj cete se naci ovih dana, nece biti laka. Zahtevace od vas da  dobro razmislite i da se okrenete najispravnijim resenjima. Niste nikada bili brzpleti, pa pazite da vas sada ne povede brzopletost.

 

SKORPIJA

Ide vas opet sasvim dobro, ali cutite da vas je krenulo na bolje. Kao da sumnjate u odredjene osobe da bi vam naskodile i pokazale ljubomoru. Vazno je znati da oko vas ima mnogo ljubomornih, zato se bolje uzdrzite i ostanite skromni.

 

STRELAC

Budite mnogo odlucniji ovih dana nego sto ste u sustini. Zato budite odlucniji nego sto ste bili ranije. Mozda cete jednom odlukom da promenite mnogo toga. U vasem slucaju na bolje.

 

JARAC

Vasa ocekivanja se ovih dana moraju da ispune. Neko je vrlo bitan u vasem slucaju i od njega se nadate lepim koracima.Budite i vi inicijator sto se tice nekih promena na bolje. Obratite paznju na radno polje.

 

VODOLIJA

Ljuti ste na neke bliznje jwer se osecate nevoljeno i ako da vas zapostavljaju. Mozda samo previse mislite o sebi. Zasto i vi ne mislite na njih, stavljajuci se u njihovu kozu. Tek biste tada shvatili da gresite, i to ne malo, vec mnogo.

 

RIBE

 

Stranice: 1 2