Lav i Devica od 25. do 30.septembra: Lav ce definitivno biti otpisan iz srca jedne osobe!

Lav i Devica od 25. do 30.septembra: Lav ce definitivno biti otpisan iz srca jedne osobe!

2024-09-24 Off By Admin

U narednim danima, lav ce definitivno biti otpisan iz srca jedne osobe!

LAV

Ocigledno je da su ovo dani koji odlucuju vasu dalju sudbinu. Emotivno, da budete otpisani iz srca jedne osobe. Svakako da se tu misli na vase emotivno polje. Od vas se ceka da se postarate da resite ono sto niste.

Moracete da sredite neke poremecene odnose. I konacno da znate gde ste i na cemu ste sa jednom osobom. Ne biste da budete otpisani iz njenoga srca, niti da ode sa drugim vama ispred nosa. A bice!

Ipak to nece biti sve sto cete morati da postignete. Vase misli su kao uskovitlano more. One se okrecu na obaveze kojih cete imati i previse. Nesto novih, nesto starih, a neke ce tek da iskrsnu i pokazu se kao neodlozne.

Trenutno cete da se bazirate na ono sto radite, ali cete morati i da prihvatite ponudu prijatelja. Jedan posao van radnih obaveza ce vam se uciniti kao unosan. Necete moci da ispustite prililku da dobro zaradite. Ne stojite finansijski bas kako, a to ce vam svakako znaciti.

Emotivno se osecate prazni i nekako neodredjeno. Volite nekoga ali ste ponosni i nikako da ucinite prvi korak. Svakako je vreme da  pokazete sta osecate, ali vam ne da ponos. Imali ste raspravu gde ste bili delimicno u pravu, a delimicno ste i gresili.

I cekajuci da se vama izvine doticna osoba, ne slutite da i ona isto ocekuje od vas. Vase izvinjenje nece pasti jer niste od onih kojima su poznate te reci. I dok budete smisljali sta da uradite, ona ce da podje napred. Bicete otpisani iz njenog srca jer ce naici neko drugi.

  Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2