Vaga je pocela da vlada:Do 22.oktobra,ovim znacima sledi niz promena!

Vaga je pocela da vlada:Do 22.oktobra,ovim znacima sledi niz promena!

2024-09-23 Off By Admin

  BIK

Dragi bikovi, vi ste drugi znak koji ce moci da kaze da je ostvario svoje zelje i snove. Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti vec idite ka svom cilju. Ovo je prilika da se snovi ostvare. Moramo da kazemo da ce vladavina vage biti i period da napredujete na polju posla, i ucinite onako kako vam nalaze srce.

Imajte na umu da je ovo vrlo zanimljiv period i da ni u kom slucaju ne treba da sumnjate u sebe i u svoje kvalitete. Bicete znak koji ce opstati u svojim namerama i moci da kaze da je dobio sve sto je zeleo. Nekome ste na prvom mestu iako to mozda dobro krije.

Vladavina vage ce ujedno biti i prilika da napredujete na polju karijere. Ako mastate o promeni posla, sada je pravo vreme za to.

 

  LAV

Imajte na umu da je ovo period kada ce doci do iznenadjenja. Ovo ce biti dani kada cete uspeti u svojim namerama, postoji jedan lav koji sa vama zeli novu sansu, koji o vama mnogo misli i imajte na umu da bi, ako mu date sansu, mogli da uspete u svemu.

Konacno cete moci da istrajete u svemu sto sledi i na polju karijere cete uspeti da ostvarite neke planove.

Vaga vlada, i ovo ce biti ujedno period kada cete istrajati u svojim namerama, pa je vrlo vazno da ne sumnjate u sebe.

Jedna osoba iz vase proslosti je spoznala koliko vi vredite. I ako zelite sa njom novu sansu, sada je vreme da joj i date.

Naravno da ne treba da prastate ono sto niste u stanju… I da tek tako dajete nove sanse.

Nemojte raditi ono sto ne zelite. Naucite da cuvate sebe i svoje srce. Ovo je period kada zelje mogu postati stvarnost.

Stranice: 1 2