Sredina sedmice i osrednje raspolozenje,nekima iznenadjenje meseca!

Sredina sedmice i osrednje raspolozenje,nekima iznenadjenje meseca!

2024-09-23 Off By Admin

VAGA

Dani pred vama noise nove radosti, a i neka vazna iznenadjenja. Bice ih i kod vas, ali da ne iznosimo detalje. Neka vam ne bude vazno da li na radnom ili na emotivnom planu. Vazno je da ce vam se popraviti raspolozenje.

 

SKORPIJA

Morate da budete obazrivi i da pokazete da ste solidarni. Ovih dana cete se osecati i lepo i mocno. Gledajte da vase raspolozenje ne utice na osobu koja vam je bliska. Mozda je zaboli vas osmeh.

 

STRELAC

Vreme je da se usmerite napred i ka boljim koracima. Tako biste ispunili ocekivanja nekih bliskih osoba. Vec kruzi prica da ce da dignu ruke od vas zbog vaseg neozbiljnog ponasanja.

 

JARAC

Vasa sreca je kratkoga veka, ali ce vam znaciti i jedan dan srece. Pokazite da cete da sledite svoje srce, ma kuda vas ono povelo. Zato idite slobodno onako kako vam ono nalaze. Nikad se ne zna, mozda necete pogresiti.

 

VODOLIJA

Srce vas vuce radosti, ali vam ona odmice. U zadnje vreme ste nervozni i za malo se naljutite. Zasto vam je raspolozenje tako promenljivo, i dajete za pravo sebi da se ljutite i na one koji nisu krivi? Pazite da ne povredite osobe koje vas vole.

 

RIBE

Vase misli ce da odaju losije raspolozenje, ali gledajte da ih sredite. Ne vredi da mislite u prazno, no predite sa reci na dela. Vreme je da vas osecanja ljubavi povedu u bolje dane i lepse raspolozenje. Budite konkretni u onome sto hocete.

 

Stranice: 1 2