Utorak,sreda,cetvrtak:Slede dani kada se sve menja!

Utorak,sreda,cetvrtak:Slede dani kada se sve menja!

2024-09-23 Off By Admin

VAGA

Ljubav je ono sto vam daje snagu. Silno zelite da budete voljeni i da imate nekoga na koga mozete da se oslonite. Nemojte dozvoliti da vam bilo ko prica kako cete ziveti. Ovo je period kada cete ostvariti svoje snove.

 

SKORPIJA

Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Dugo ste se borili za neciju ljubav i sada su pred vama dani tokom kojih cete svoje zelje i ostvariti. Imajte na umu da je nekome stalo do toga da vas usreci.

 

STRELAC

Ono sto morate da znate jeste da vam nece faliti srece. Jedna osoba sa vama zeli novu sansu. Da li ce doci do pomirenja sa nekim iz proslosti to samo vi znate ali je jasno da postoji neko ko vas voli najjace sto moze.

 

 JARAC

Dani koji slede ce biti prilika da uspete u svojim planovima. Sledi vam mogucnost da uspete u svojim snovima i namerama. Jako je vazno da znate da postoji neko ko je iskren i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.

 

VODOLIJA

Konacno slede trenuci za iznenadjenja. Odlicno cete biti raspolozeni i slede dani za velike stvari. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Slede vam trenuci kada ce sreca napokon da se useli u vas zivot jer imate pravana to.

 

 RIBE

Ljubav je ono sto vam daje snagu. Sledi vam prilika da se mnogo toga promeni i nemojte odustajati od svojih zelja i planova. Sreca je konacno tu, a vi postajete znak koji ce dobiti sve o cemu je mastao jako brzo…

Stranice: 1 2