Ovan i Bik:Od 23. do 30.septembra se menja mnogo toga!

Ovan i Bik:Od 23. do 30.septembra se menja mnogo toga!

2024-09-23 Off By Admin

 BIK

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Dakle do kraja septembra postajete znak kojem slede promene na koje niste spremni ali je vazno da uzmete svoj zivot u svoje ruke.

Ovo mogu da budu dani kada ce pobediti ljubav i nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti jer je vrlo vazno da se posvetite sebi i uzmete od zivota ono sto vam se daje i nudi.

Nemojte dozvoliti da tudja misljenja previse uticu na vas.

Moguce je da cete do kraja ove sedmice morati da donesete neke odluke. Istina je da vam nece biti lako pri tome ali vi ste znak koji pre ili kasnije uspe da resi svaki problem.

Bitno je da budete u skladu sa svojim emocijama i osecanjima i da znate da je vazno da budete ono sto jeste.  Nemojte dozvoliti da je vazno da imate na umu da ce sreca biti na vasoj strani i da sreca prati hrabre.

Kada pricamo o poslu, iznenadjenja mogu da uslede svakako. Jedna vodolija sa vama zeli da radi, jer je videla vase kvalitete. Na vama je hocete li prihvatiti tu ponudu ali je izvesno da je rec o osobi uz koju bi ste mogli mnogo da naucite.

Nemojte odustajati od svojih zamisli ali ni pristajati na manje od onoga sto ste zasluzili.

 

Stranice: 1 2