Ponedeljak,utorak,sreda:Tri dana za tri srecnika!

Ponedeljak,utorak,sreda:Tri dana za tri srecnika!

2024-09-22 Off By Admin

VAGA

Imate malo vremena za neku vaznu odluku. Osecate se nemocno u poziciji u kojoj ste sada.  Kao da ste stavljeni pred svrsen cin, pa sada morate doneti odluku nevoljno.

 

SKORPIJA

Samo vam preostaje da se bacite u akciju i da radite punom parom. Vas novac se topi u zadnje vreme, a ova tri dana cete imati velike izdatke. Nesto neplanirano ce vam iskrsnuti sto ce se pokazati kao neodlozno.

 

STRELAC

Idete za svojim obavezama ali vas nista nece radovati. Pitanje je zasto kada ste uspesni tamo  i postovani? Mozda je jedna osoba ucinila da vas ne raduje novac, uspeh i materijalne stvari. Neko  vam je pomerio srce pa se morate truditi da ga smirite.

 

JARAC

Morate dati sve od sebe da i dalje budete to sto jeste. To sto cete osetiti da ste od jedne osobe omalovazavani, zanemarite.  Tek ce uskoro ta ista osoba da zali sto vas je potcenila. Shvatice sta je sa vama izgubila.

 

VODOLIJA

Mada cete se baviti obavezama necete pokazati volju. Necete pokazati ni neko raspolozenje. Vreme je da se poverite bliskim osobama i kazete sta se desava. Neko vrlo blizak oseca da niste srecni.

 

RIBE

Pokazite da je sve bilo vredno cekanja i vaseg strpljenja! Pred vama tri dana u kojima cete doslovce uzivati. Nekome ste zapali za oko i vreme je da znate da vas potajno voli. Bicete i uvereni u to, jer cete osetiti u pogledima da ste srodne duse. I dvoje koji ce spojiti sudbine u jednu. Bicete jedan od srecnika.

 

Stranice: 1 2