Ponedeljak,utorak,sreda:Tri dana za tri srecnika!

Ponedeljak,utorak,sreda:Tri dana za tri srecnika!

2024-09-22 Off By Admin

Ovo su tri dana za tri srecnika!

OVAN

Budite to sto jeste i nemojte  nista da se brinete. Pred vama su tri dana za koje morate da pokazete svoje najbolje osobine. Nekome zelite da predstavite sebe u najboljem svetlu. Vec ste ocenjeni velikom ocenom i ovo ce biti vasa tri dana koja ce od vas srecnika.

 

BIK

Vreme je da hvatate svaku sansu, bilo da vam obecava ili ne. Smatrajte svaku sansu svojim novim pocetkom pred kojim stojite. Ovo su dani da nacinite plan kako cete dalje i sta vam je ciniti. Nadjite prioritet i idite za njime.

 

BLIZANCI

Stize vas umor prethodnih dana a pred vama su tek obaveze. Sada necete moci da odlazete obecanje koje ste dali ishitreno. Postavili ste se tako kao da je jedna bliska osoba ovisna o vama. Ne zalite se sada!

 

RAK

Mozda vam naredna tri dana donesu srecu. Vama ce se desiti susret koji ce vas pokrenuti. Sta reci osim da vam je pomereno srce sa mesta. Kako ce se odvijati stvari na pocetku poznastva, zavisice o vama.

 

LAV

Neka se vase namere stave u prvi plan i budite odlucniji. Gledajte da se osmelite da idete napred i da ucinite nesto odredjeno. Umesto sto nesto planirate, pretvorite plan u delo. Tako ce i vase namere postati delo.

 

DEVICA

Vec osecate nesto posebno za jedno bice i srce vas u tome  uverava.  Jasno da ste verni svojim osecanjima, ali sta sa druge strane ne znate da li ste voljeni.  Vreme je da se za ova tri dana uverite da li vam je ljubav uzvracena.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2