Ovan i Bik:Pred vama je sedam dana za susret srodne duse!

Ovan i Bik:Pred vama je sedam dana za susret srodne duse!

2024-09-22 0 By Admin

BIK

Nezan a mentalno jak, mocan ali ne i grub,naci ce srodnu dusu za samo sedam dana…

Imate neverovatnu sansu da za srodnu dusu nadje u osobi slicnih osobina, ali i karaktera.A sve ce se desiti u narednih sedam dana, da ni sami necete biti svesni. Pred vama su brojne obaveze koje vas istovremeno i plase i brinu.Zato cete biti jako uporni da ispunite ocekivanja svih koji u vas gladaju kao resenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vase radno polje  ce tek da prozivi pravi procvat, ali samo vasom zaslugom.Vredni ste i snalazljivi, ali ma koliko imali uspeha, to vas ne raduje. Bolje receno, ne raduje vas jer ste navikli da radite i ispnjavate sve sto je do vas.Zato vam uspesi i priznanja ne cine nista posebno vazno.Plasi vas sto ste nezavisni i priznati, cesto i hvaljeni,a nemate sa kime da podelite svoju radost.

I ne slutite sto ce se vasa pozicijašpromeniti i sto cete konacno za sedam dana imati ostvaren san.Vidice vas kao poslovno uspesnog, mentalno jakog suparnika u znanju.Sa druge strane ce se otimati za vas cija ce neznost da osvoji srce samo jedne osobe. Mozda ste mislili da vam vise odgovara samoca.Vremenom shvatili tugu sto nemate sa kim da delite radost uspeha.

Za sedam dana cete sresti nekoga i u njemu prepoznati svoj sanjani san. Srodnu dusu koja ce vas osvojiti na jedan trenutak susreta i jedan pogled vasih ociju.I u momemtui cete se zaljubiti i zavoleti osobu o kojoj necete nista znati. Videcete je prvi put, a oseticete kao da je oduvek znate.

Za sedam dana cete znati da je to ono pravo sto  vas je snaslo i sto ste zeleli, vasa druga polovina i vasa srodna dusa. Ona sa kojom cvete zeleti da ostarite i koja ce uneti svetlo u vas zivot.

Stranice: 1 2