Ovan i Bik do kraja meseca: Jedna osoba ce vam ukazati na putokaz ka sreci!

Ovan i Bik do kraja meseca: Jedna osoba ce vam ukazati na putokaz ka sreci!

2024-09-22 Off By Admin

Ispred vas sto puteva i sto staza, ali ne vidite putokaz ka sreci. Ohrabrite se i podjite nekim od njih, jer ako ne pokusate,pogresicete svakako…

BIK

Ispred vas je mnogo puteva i staza, ali se plasite. Kao da nemate snage da podjete napred, cak ni nasumicno, bilo kojim od njih. Jasno da nikada necete znati sta vas na kojem ceka, jer neizvesnost je na svakom od njih.

Ali ako ne pokusate, nikada necete ni znati sta vas ceka. Da ce biti lako, nece, ali svaki nosi isto, i suze i smeh, i srecu i tugu. Samo jedan od njih ce da odredi vas pravac i samo u jednoj osobi cete videti putokaz ka sreci.

Najvaznije od svega je da se  stabilizujete radno. Da svoje radne obaveze pocnete da gradite na stalnom radnom mestu ili uposlenju. Do sada ste bili tamo i amo, ali nista niste postigli sto bi vas odrzalo na jednom mestu.

Sada vam je zadatak da se vezete za jedno mesto radno i da pocnete napredovati. Od sada idite odgovorno i ozbiljno, a svoje emocije je vreme da usaglasite u skladu sa pravim stanjem stvari.

U reakcijama ste jako ishitreni i reagujete suvise implusivno. Zato cesto povredite one koje volite i koji vas vole. Kada su lose situacije, vi probajte ostati mirni. Samo tako cete naci putokaz ka izlazu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Osim toga u necijim ocima cete postati tako drago bice, da ce  vas gledati kao putokaz ka sreci. Ako niste svesni sta bi to znacilo, verujte da je to na pomolu nova ljubav. Nova emotivna veza i putokaz ka sreci…

Stranice: 1 2