Ovan i Bik do kraja meseca: Jedna osoba ce vam ukazati na putokaz ka sreci!

Ovan i Bik do kraja meseca: Jedna osoba ce vam ukazati na putokaz ka sreci!

2024-09-22 Off By Admin

 Do kraja meseca imate sto puteva, i sto staza, a jedna osoba ce vam ukazati na putokaz ka sreci…

OVAN

Do kraja meseca mogu da uslede iznenadjenja. Vas putokaz ka sreci nije daleko, niti vremenski, niti daljinom.Vec dugo ste u posmatranju jedne osobe, ali ne idete daleko. Ono sto vas je interesovalo niste ni pokusali da saznate. Pa i ono sto osecate prema njoj ostaje samo u vasoj dusi i vasem srcu. Kao da zelite da sakrijete ljubav koja se budi u vasem srcu.

Da li ste svesni da tako zanemarujete ljubav koju osecate prema njoj? Ohrabrite se malo i pustite osecanja da krenu iz vaseg srca. Neka sa vasih usana poteku rijeci i neka ta reka stigne do zeljene osobe. I to ne bilo koje reci, vec samo one koje vec usebi smisljate i stalno su vam na usnama. Dozvolite joj da vam bude putokaz ka sreci koju sanjate. I pocnite da verujete da bi vas ona izbavila iz monotonije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Vreme je i da se ubrzate na radnom polju koje vas za sada ceka puno obaveza. Nagomilali ste ih a da niste ni pomislili da se gomilaju. Daleko da ste primetili da sve ceka vas i da ih niko nece obavljati.

I kako god da bude, gledajte da je ovo vase vreme. Da su pred vama sanse koje morate prigrabiti i iskoristiti za neke svoje ciljeve. I da vas voli ona od koje bezite, a moze vam postati srodna dusa. Uliti vam samopouzdanje, dati postovanje i vernno osecanje ljubavi. I svakako ukazati na putokaz ka zajednickoj sreci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2