Finansijski horoskop do kraja meseca: Nekima ocigledni dugovi!

Finansijski horoskop do kraja meseca: Nekima ocigledni dugovi!

2024-09-22 Off By Admin

VAGA

Okrenite se novim koracima koji vas uvode da budete finansijski jaci. Vasa ocekivanja su takva da imate novca do kraja meseca. Rasporedite to sto imate i podelite na dane koji su pred vama.

 

SKORPIJA

Vas tesko zaradjeni novac se polako topi. Da li ga ne zalite zato sto zelite da pokazete da imate i da ste novcano mocni? Ili se kod vas radi samo o tome da vam je vazno da sebi ispunite sve sto zelite?

 

STRELAC

Predstavljate se kao da imate mnogo i da ste novcano nezavisni. Da li je to bas tako ili saljete pravu ili laznu sliku o sebi? Vas finansijski svet zavisi od vaseg rada i truda. Neki oko vas ne misle da ste toliko mocni, niti tako vredni.

 

JARAC

Okrenite se od svih i vodite svoju brigu. Ako nemate novaca, niko vam ih nece dati dok ih ne zaradite. Neko vam nudi pozajmice, a vi ste shvatili da vam taj lazni prijatelj zeli da se uvucete u dugove. Recite mu da vam ne treba!

 

VODOLIJA

Cak i da nemate prebijene pare, vi se necete zaliti nikome. Da stojite finansijski lose, vi se necete poveriti cak ni prijateljima. I bas kako krijete pravo stanje stvari, tako krijete i novac. Zato cete imati taman koliko vam treba da premostite ove dane.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Svesni ste da cesto radite previse, ali i da se znate opustiti. Vi niste materijalista kojem je stalo samo do novaca. Kako god stojite finansijski, vama su vaznija osecanja voljenih i bliskih prijatelja. Vi niste materijalista i novac vam je uvek na drugom mestu. Valda ste nesto i odvojili po strani, pa cete ove dane nekako da se prenesete!

Stranice: 1 2