Zodijaci,budite spremni jer posledice pomracenja Meseca tek slede!

Zodijaci,budite spremni jer posledice pomracenja Meseca tek slede!

2024-09-21 Off By Admin

VAGA

Vreme je da konacno sredite svoj zivot i okoncate zapocete stvari. Vreme je da okoncate sve sto ste jos davno morali okoncati. Neka neki novi poceci dodju na videlo i pokazite da cete uciniti presek u svome zivotu.

 

SKORPIJA

Vreme je da konacno znate sta hocete i da to i cinite! Vise ste u vezama na daljinu a da to i nisu veze! Morate okoncati ono sto niti traje, niti ne traje i ne znate kako to nazvati! Postavite nove temelje u svome zivotu ako mislite na bolje.

 

STRELAC

Oslobodite se proslosti da ne biste remetili bolju buducnost! Stalno ste pod nekim stresom i vreme je da ga se oslobodite. Posto ste imali teske i dramaticne situacije, predjite preko njih jer morate. Nece biti lako, ali je izvodljivo.

 

JARAC

Vreme je da se mirite sa istinom da je haos svuda oko vas. Upravo trpite posledice svih poremecenih odnosa u vasoj blizoj okolini. Osecate kao da su vam svi okrenuli ledja. Trenutno ste u fazi prihvatanja istine, pa makar i bolne i lose!

 

VODOLIJA

Mada je los vas finansijski status, ne cinite nista. U problemu ste sa novcem, ali ne sto ne radite, vec sto ne mislite. Vreme je da bolje ekonomiste i da se ne upustate u nepotrebne izdatke. Ne trosite sto nemate! Posledice pomracenja cete dugo pamtiti.

 

RIBE

Vreme je da se probudite o otpocnete novo poglavlje svoga zivota! Sebe ste predstavljali drugacijim u odnosu na sebe licno.Vreme je da zbacite masku i budete to sto jeste. I ko vas bude voleo takve kakvi jeste, verujte da vas voli najiskrenije od svih. Posledice pomracenja nece biti male…

Stranice: 1 2