Sutra je prvi dan jeseni i ovom zodijaku donosi najvecu ljubav ikada!

Sutra je prvi dan jeseni i ovom zodijaku donosi najvecu ljubav ikada!

2024-09-21 Off By Admin

 

VAGA

Osecate nervozu koju vam stvaraju prve jesenje kise. Bude davna secanja u vama i ne daju vam mira. Mozda biste mogli da oterate secanja i ulijete malo pozitivne energije.

SKORPIJA

Nije vam omiljeno doba i jesenje kise vas teraju na suze. Zasto nesto ne menjate nesto u svome zivotu? Svi oko vas su srecniji po vasem misljenju a ne cinite nista za svoju srecu. Ovih dana je vreme za pravi pocetak.

STRELAC

Budite odredjeni u necemu sto vas zanima. Okrenite se boljim koracima i boljem nacinu i da ispunite necija ocekivanja. Jedan jarac od vas ocekuje previse, ali ne samo sto se tice obaveza. Mozda mu se dopadate.

JARAC

Ignorise vas osoba koju gledate duzi period. Mozda samo niste sigurni u sebe, ni u svoja osecanja. Od vas se ceka da pokazete simpatije, a i da ucinite neki korak. Ako ona ne cini nista, ucinite vi nesto da joj se priblizite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Mnogo ste nervozni ovih dana i cini vam se da ste najnesrecniji. Problem je sto ne znate zasto i zbog cega. Imate sansu da sebi cinite bolje, a ne da na sve gledate crno. Pokazite volju za sve, jer vam samo dobra volja nedostaje.

RIBE

Budite odlucniji u onome sto morate. Svakako da ste prezaposleni ovih dana, ali morate imati stav. Iznesite svcoje misljenje i pokazite ad ste vredni paznje. Neko vas posmatra i ocenjuje, a da niste to ni primetil

 

 

Stranice: 1 2