Od 23. do 30.septembra:Saznajte sta donosi poslednja sedmica meseca!

Od 23. do 30.septembra:Saznajte sta donosi poslednja sedmica meseca!

2024-09-21 Off By Admin

VAGA

Konacno sledi period kada cete shvatiti da vas neko voli. Jedan lav sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Sjajan period je sada pred vama i vi ste ga zasluzili.

 

SKORPIJA

Ovo je prilika da mislite na sebe. Sreca ce vas pratiti i ona je moguca samo ako sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto. Jako je vazno da se posvetite sebi i da idete korak po korak ka svom cilju. Ovo je period da shvatite sta zelite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Nikako ne smete dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Niti da vam neko odredjuje sta vam treba i koga treba da imate kraj sebe. Sledeca sedmica ce doneti mnogo toga pa je iz tog razloga vazno da budete iskreni prema sebi.

 

JARAC

Moramo da kazemo da je vrlo vazno da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Sledi vam period za iznenadjenja i razmislite o svojim zeljama. Bice ovo vrlo lep period.

 

 VODOLIJA

konacno su pred vama dani kada cete moci da uzmete svoj zivot u svoje ruke. Nemojte odustajati od svojih planova. Imajte na umu da je jednom ovnu stalo do vas i da nema sumnje da je spreman da vam na mnogo nacina to i dokaze.

 

RIBE

Ljubav je vase drugo ime. Bicete znak koji ce dobiti ono sto je zeleo. Dakle, sledeca sedmica ce ujedno biti prilika da spoznate da postoji karma. Nekome ste jako vazni iako se ta osoba trudi da sakrije svoje emocije.

Stranice: 1 2