Nedelja, ponedeljak i utorak: Dani odluka tek slede i jedna odluka ce biti bolna odluka!

2024-09-21 Off By Admin

VAGA

Jos uvek se dvoumite oko necega  i niste sigurni sta uciniti. Svesni ste da je odluka vasa, ali ne smete da se prepustite licnoj odluci. Osecate da biste zlatom platili samo da neko drugi odluci u vase ime. Morate sami!

 

SKORPIJA

U nekim stvarima ste realni, ali toliko gresite da niste ni svesni. Vi morate da uvazite i rec drugih, a ne samo da terate po svome. Ovih dana vidite da ste gresili samo sto ste tvrdoglavi, ali vam je tesko priznati istinu. Nekome dugujete izvinjenje.

 

STELAC

Terate onako kako vas vodi srce, pa cesto iz avanture u avanturu. Okanite se svojih zelja da budete najbolji u ocima drugih. Ovih dana sledi susret na radnom mestu koji ce vam pomeriti srce. Mozda je to konacan spoj sudbine i srece.

 

JARAC

Obavljacete svoje obaveze i vreme je da se vide i vasi rezultati. Mozda vas cekaju neka nova ovlastenja, ali i nove pohvale. Ono sto ste davno zasluzili stize prilicno kasno, ali za vasa na vreme. Vreme je da zabistate.

 

VODOLIJA

Morate da se nosite sa posledicama licnih gresaka. Vreme je da se  zapitate  gde ste sve gresili i da vise ne ponavljate iste greske. Tek slede  stvari koje zahtevaju da padne teska odluka. A tu odluku morate sprovesti licno.

 

RIBE

Imate vreme koje vam je potrebno da sredite misli i da krenete dalje.Moracete da startujete na radnom polju jer i ocekujete mnogo. Sto se tice finansija trenutno ste tanki, a svesni ste kakvi vas novcani izdaci cekaju. I da pomerite neke, neke druge necete moci da pomerite.

Stranice: 1 2