Nedelja, ponedeljak i utorak: Dani odluka tek slede i jedna odluka ce biti bolna odluka!

2024-09-21 Off By Admin

Dani odluka tek slede i jedna odluka ce biti bolna odluka!

OVAN

Ovo ce biti dani za razmisljanje, ali i dani odluka. Pred vama je nesto vrlo znacajno, a tako nesto i prizeljkujete. Zato dajte sve od sebe da ono sto resite bude ispravno.Mada se plasite sta sledi, odluka nece biti bolna.

 

BIK

Osecate da nesto drasticno morate da menjate u svome zivotu. Problem je sto ne znate odakle da krenete jer ste u skripcu. Morate da resite da se pokrenete i da se izdignete sa dna koje osecate  u sebi. Mozda sledi poslovna ponuda kao resenje.

 

BLIZANCI

Niste ni svesni da samo zbirate i sabirate bilo o cemu da se radi. Okanite se poredjenja i racunice non stop. Oni sto vas jako vole vec uvidjaju sta cinite i pocinju vas smatrati materijalistom.

 

RAK

Vreme je da konacno presecete nesto, mada cete to morati teska srca.  Mnogo ste povredjeni i iznevereni od onog koga volite. Neko vcam je bio uzdanica u bolje dane i nada da ce bolje doci. Sledi bolna odluka  jer vas je otpisao iz srca.

 

LAV

Samo da krenete napred i konacno se osmelite. Mada ste lav, nesto vam se desava za sta nemate dovoljno hrabrosti. Vec dugo ste u nedefinisanoj vezi i sada je red da saznate na cemu ste. Pada  teska odluka!

 

DEVICA

Pokazite da ste spremni za nove korake koji ce biti najispravniji. Morate da istolerisete nesto sto ste zanemarili i ignorisali. Vreme je da budete spremni da i sami popustite tamo gde ste bili nepopustljivi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2