Subota,nedelja,ponedeljak:Da li ce prve kise jeseni doneti i suze ovim znacima?!

Subota,nedelja,ponedeljak:Da li ce prve kise jeseni doneti i suze ovim znacima?!

2024-09-20 Off By Admin

VAGA

Osecate nervozu koju vam stvaraju prve jesenje kise. Bude davna secanja u vama i ne daju vam mira. Imajte na umun da ovo nikako nije period za pomirenja. Ma koliko da vam je do nekoga stalo, doslo je vreme da krenete dalje i da uzivate u nekim novim emocijama i desavanjima. Bitno je da znate sta zelite.

 

SKORPIJA

Naredna tri dana ce doneti pravu ljubav. Vazno je da kazemo da cete moci da promenite neke stvari u svom zivotu. Ovo je prilika da uspete u svojim namerama i da neke stvari koje vam sada smetaju promenite. Ucinite kako nalaze glas vaseg srca jer je vazno da znate sta zelite. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

STRELAC

Vama ljubomora nece doneti nista dobro.To je ono sto moramo da kazemo na samom pocetku. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Samo uz malo truda bi ste mogli ostvariti svoje snove i nemojte zaboraviti da vas neko voli iznad svega. Itekako cete moci da ostvarite svoje snove i ucinite bas kako nalaze srce, ali nemojte kvariti srecu koju imate.

 

 

JARAC

Jako je vazno da imate na umu da je ovo vas srecan period i ucinite onako kako vam nalaze srce. Neki od vas bi se mogli iskreno zaljubiti u narednim danima. Samo pustite da vase srce odluci sta vam treba. Bice ovo prilika da napokon pocnete ispocetka i ucinite kako vi mislite da treba. Tudja misljenja nisu presudna.

 

 

VODOLIJA

Vama zaista dolaze dani za ljubav. Napokon cete moci da kazete da ste srecni onako kako ste oduvek zeleli da budete. Nemojte zaboraviti da jedan lav sa vama zeli pravu srecu i da je spreman da vam svoje snove predstavi i pretvori u javu. Sve ostalo je na vama.

 

RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da cete u danima pred nama promeniti neke stvari u svom zivotu. Moguce je da cete bas vi biti miljenik sudbine. Jedan lav sa vama zeli novu sansu. Uz malo srece bi ste mogli ostvariti svoje snove. Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite.

Stranice: 1 2