Jarac,Vodolija i Ribe:Jesenji horoskop-od 21. septembra do 21. decembra!

2024-09-20 Off By Admin

 Jesenji horoskop za ove zodijake donosi svasta!  Mnogo toga ce uslediti u zivotima ova tri znaka zodijaka…

 

 

JARAC

Jesenji horoskop najavljuje promene. Vrlo je vazno da kazemo da je doslo vreme da mislite na sebe i da se posvetite sebi. Sledi vam period kada cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je zapravo stalo. ali, isto tako, jesenji horoskop najavljuje da morate konacno uzeti svoj zivot u svoje ruke. Vi ste onaj znak zodijaka koji je vrlo cesto vise mislio na druge nego na sebe. Krajnje je vreme da se to promeni.

Ono sto je bitno da kazemo jeste da je ovo prilika da razmislite o tome hocete li u svoj zivot vratiti osobu iz proslosti. Da li je to ono sto zelite, jer je izvesno da ona zeli upravo to. Da vas voli iskreno, snazno, i da je u medjuvremenu, od kada nije sa vama, shvatila koliko vi vredite. Bitno je da znate sta vam treba za srecu jer iznenadjenja slede.

Vreme je da se zna  da slede nove teme, dileme, bas kaoi nove obaveze. Reklo bi se nista neocekivano za tako malo vremena ali slede velika ocekivanja.  Moracete da ucinite velike promene ako zelite da budete srecni. No, svakako da ne treba da sumnjate u sebe i svoje kvalitete.

Neki od vas bi mogli dobiti poslovnu ponudu koja ce biti jedna od onih koje se ne odbijaju. Dajte sebi vremena da spoznate sta zelite i ucinite kako nalaze vase srce. Itekako su sada pred vama dani kada ce sreca da odigra kljucnu ulogu u vasem zivotu.

 

VODOLIJA

Moramo da kazemo da je doslo vreme da mislite na sebe. Bicete znak koji ce moci da kaze da je uspeo u svojim namerama i planovima. Ono sto je vazno da naglasimo jeste da vama jesenji horoskop najavljuje i neke nove zivotne pocetke. Dugo ste patili ali ce sreca napokon da se useli u vas zivot.

Morate imati na umu da je ovo vas srecan period i da ste neko ko ce moci da kroji svoj zivot po svojim namerama i planovima. Ucinite onako kako vam nalaze srce jer uz samo malo srece bit ste mogli sa nekim poceti ispocetka. Jedna vodolija sa vama zeli da nastavi tamo gde je stala pa je vrlo vazno da razmislite o tome da li je to ono sto vi zelite.

Ovo je vas srecan period. Postacete znak koji ce uspeti u onome sto naumi, i vrlo je vazno da ostanete u skladu sa svojim zeljama i planovima. Jesenji horoskop donosi vesti da cete moci da kazete da je vas zivot dobio novi i lepsi smisao.

Kada pricamo o karijere, znajte da je jasno da cete imati srece onoliko koliko budete imali hrabrosti ali i koliko truda budete ulozili. Naredni period vam bas i nece biti lak, ali vi ste znak koji ce moci da kaze da je iz svega izasao jaci i snazniji. I itekako da je moguce da ce vam jesen doneti ostvarenje vasih zivotnih planova.

 

RIBE

Pred vama je jako lep period. Neko ste ko ce dobiti dokaz necije ljubavi tokom narednih meseci. Jesenji horoskop najavljuje da cete biti znak kojem sledi jako zanimljiv period. Bitno je da ucinite onako kako vam nalaze srce jer postajete znak koji ce opstati u mnogo cemu, i moci da kaze da je njegov zivot dobio novi i lepsi smisao.

Najvece iznenadjenje ce biti sto ce vam se vratiti osoba iz proslosti.

Ona sa vama zeli novu sansu, i imajte na umu da nema nimalo sumnje da sledi jako zanimljiv period, i da su sada pred vama trenuci za velike stvari.

Kada pricamo o poslu, jasno je da ce jesen biti zanimljiva na ovom zivotnom polju. Neke nove mogucnosti ce vam biti pruzene ali je bitno da ne sumnjate u sebe i u svoje kvalitete.

Mozda vam sledi poslovna ponuda za koju cete misliti da joj niste dorasli. No, niste u pravu. Itekako cete moci da napredujete u bliskoj buducnosti. Nemojte sumnjati u svoje kvalitete. Vi mozete vise nego sto mislite.