Vodolija i Ribe: Do kraja godine ce docekati svojih pet minuta!

Vodolija i Ribe: Do kraja godine ce docekati svojih pet minuta!

2024-09-19 Off By Admin

Pet minuta sreceste sanjali da docekate i uskoro cete uzivati u pobedi. I da vasa zivotna pobeda bude sladja, uzivacete nakon svega: Nakon suza i bola…

RIBE

Dugo vas prate neke nedace i nosite tesko zivotno breme. Mnogo ste trpeli i plakali, patili a krili. Voleli ste a bili nevoljeni, jer vam nije uzvracano onako po zasluzi. I mada ste se trudili da uvek idete dalje, samo ste vi znali da su vasi koraci teski kao od celika.

Uskoro nastaje jedno novo zivotno poglavlje u kojem cete imati sta da cinite. Da pokazete ko ste, koliko vredite, i da budete nagradjeni za to. Ako vam zivot do sada nije bio drug, uskoro ce da postane. Slede vasih pet minuta srece.

Od sledeceg meseca slede drasticne promene u vasem zivotu. Nece vas iznenaditi jer cete biti spremni. Ovo je period za vas radni napredak i trudite se. Verujte da necete zazaliti jer sledi uspeh kroz vasu zaradu.

Sto se tice emocija, ne idite glavom, kroz zid. Budite oprezni, ali slusajte i srce. Sledi vam skori susret sa osobom koja ce probuditi vasu znatizelju. Mada cete pokazati interesovanje i zelju za druzenjem, nece biti tako. U momentu cete shvatiti da ste zaljubljeni krisom jedno u drugo.

Tako cete docekati svojih pet minuta i konacno biti srecniji. A vas slucaj ce biti ocigledan dokaz da se iz drugarstva radja i ljubav. I da je u ljubavi sve moguce!

 

Stranice: 1 2