Petak,subota,nedelja:Vreme za divna iznenadjenja!

Petak,subota,nedelja:Vreme za divna iznenadjenja!

2024-09-19 Off By Admin

VAGA

Ono sto je bitno da kazemo jeste da je vreme da mislite na sebe.

Vama su oduvek svi drugi bili na prvom mestu ali je vreme da se to promeni. Jedan lav sa vama zeli novu sansu. Samo vi znate da li zelite isto.

 

SKORPIJA

Vama ce ljubav dati snagu. Imajte na umu da je samo pitanje dana kada cete videti necije pravo lice. Imate u svojoj blizini jednu osobu koja vas voli iskreno. Ako joj date sansu jasno je da bi ona mogla da vas voli na pravi nacin.

 

STRELAC

Konacno su pred vama dani za promene. Jedan lav sa vama zeli novu sansu. Hoce li doci do toga da mu date snasu, to je na vama, da li uopste mislite o pomirenju. Vazno je da bas nikada i bas nikome ne dajete laznu nadu.

 

 JARAC

Moramo da naglasimo da ste voljeni. Da postoji neko koga vi smatrate prijateljem, ali ko u vama vidi nesto vise od toga. Hocete li toj osobi dati sansu ili ne, to je samo na vama. Ali, jasno je da bi ona mogla da vas voli na poseban nacin.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Nemojte zaboraviti da postoji neko ko vas voli. Da ce naredna tri dana biti prilika da uspete u svojim namerama. Dakle, naucite da sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto. Da se fokusirate na svoje zelje jer ste blizu cilja.

 

RIBE

Konacno dolaze dani za srecu. Vreme je da mislite na sebe. Jedan lav sa vama zeli novu priliku. Ovo ce biti dani tokom kojih cete imati priliku da promenite neke stvari u svom zivotu.

Stranice: 1 2