Strelac i Jarac do kraja godine mogu ocekivati i nove ljubavi i nova razocarenja!

Strelac i Jarac do kraja godine mogu ocekivati i nove ljubavi i nova razocarenja!

2024-09-18 Off By Admin

JARAC

Ako ste i imali razocarenja, verujte da je to samo prolazna faza vaseg zivota. Desavaju se svima, pa ce se desavati i vama. Vreme je samo da budete jaki i da izdrzite i pritisak problema i pritisak okoline.

Ako ste u monotonom raspolozenju, ono ce potrajati jos kratko. Za par  dana ce biti vreme za novi period vaseg zivota. Uskoro cete imati nove sanse, pa cak i nove poslovne ponude.

Vreme je da se desi neko novo cudo. Vi koji ste uvek ziveli u nadi, uskoro cete naici na neke nove trenutke svoga zivota. Ne znaci da ce da nove ljubavi donesu samo med i mleko. Bice situacija u kojima ce trenuci doneti nova razocarenja, ali i srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Cim se  navuce sivi oblak, mora se javiti i sunce posle njega. Tako ce nakon svega loseg u vasem zivotu da dodje i vreme  boljih dana. Imacete sansu promene radnog mesta, pa cak i blize radne okoline. I tu ce vam sve biti kako treba.

Imacete i sansu novcanog priliva od jednog unosnog posla. I zato ne zalite truda jer cete do kraja godine biti i uspesni i poznati.

Emotivno cete sazreti i vreme je da se sredi vas emotivni zivot. Ona koju cete sresti postace vasa srodna dusa. Postace centar vaseg sveta i neko ko ce biti vasa druga polovina. Jasno da je nakon razocarenja, vreme nove ljubavi i ponovne srece.

 

Stranice: 1 2