Cetvrtak,petak,subota:Bitno je da znate da se vraca bivsi!

Cetvrtak,petak,subota:Bitno je da znate da se vraca bivsi!

2024-09-18 Off By Admin

 Naredna tri dana mogu da donesu velike promene. Nekome i pravu ljubav.

 

 OVAN

Vazno je da  znate da vam srece nece faliti. Vi cete biti neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Ucinite onako kako nalaze srce i nemojte da dozvolite da vam neko prica kako cete ziveti. Vas zivot mora biti vasa stvar.

 

BIK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je doslo vreme za ljubav. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je uspeo u svojim namerama. Nemojte odustajati od svojih planova jer slede dani za pravu ljubav i neko ste kome tek slede promene.

 

BLIZANCI

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Idite ka svom cilju korak po korak jer prava ljubav itekako moze da pobedi. Mislite o tome.

 

 RAK

Ono sto je vazno da znate jeste da ce naredna tri dana doneti pravu ljuabv. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nemojte odustajati od onog sto naumite vec idite ka svom cilju korak po korak.

 

 LAV

Ono sto je bitno da naglasimo na samom pocetku jeste da je vreme da razmislite o tome sta zelite. Neko iz vase proslosti sa vama zeli novu sansu. Da li ce doci do toga to samo vi znate ali je bitno da ne dajete nikome laznu nadu.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da je doslo vreme za pravu ljubav. Sledi vam prilika da vam se zelje ostvare. Ucinite onako kako vam srce nalaze. Znajte da je jednom lavu stalo do toga da vam svoju ljubav dokaze na delu i da je iskren u svojim namerama.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2