Vaga,Blizanci,Vodolija:Ovo je vreme suocavanja sa istinom i ovim zodijacima, istina ce dobro doci!

Vaga,Blizanci,Vodolija:Ovo je vreme suocavanja sa istinom i ovim zodijacima, istina ce dobro doci!

2024-09-17 Off By Admin

Dobro ce vam doci istina koja ce doci do vas, ali vase suocavanje sa istinom, nece biti prijatno…

VODOLIJA

Suvise ste ljubomorni, ali i suvise tvrdoglavi. Od vas se ceka da budete mnogo tolerantniji, sto se za sada ne moze reci. Da ste do sada pokazali vise razumevanja prema jednom blizancu, bilo bi daleko drugacije. Niste i to je sada ono sa cime se morate suociti.

Imacete brojne obaveze za koje necete mariti. Uzdacete se u drugoga. Vreme je da razumete onu osobu koja vas voli. Nemojte se tvrdoglaviti, vec i sami nekada pogledajte iza sebe.  Ne terajte inat osobama oko sebe, ma kako vas one nervirale. Vazno je da ljutnju ostavite na drugoj strani, i da je ne mesate sa osecanjima  ljubavi.

Jedan blizanac bi mogao da ostane po strani i da zapostavi svoja osecanja prema vama. Neki put ste ga povredili a da vam je to precutao. Nije se zalio, cutao je i boleo neku vrstu izdaje sa vase strane. Zato verujte da jednoj osobi dugujete mnogo vise, nego sto mislite.Ako ne za ljubav, onda bar za razumevanje.

Ovo su samo cinjenice i vreme je da se desi suocavanje sa istinom. Da li ste samo  bezali od nje, ili niste bili svesni, tek cete uvideti!

Stranice: 1 2