Sreda,cetvrtak,petak:Ljubav zaista moze da pobedi!

Sreda,cetvrtak,petak:Ljubav zaista moze da pobedi!

2024-09-17 Off By Admin

VAGA

Sreda, cetvrtak i petak ce doneti priliku da sa nekim pocnete ispocetka. Jedna vodolija sa vama zeli da nastavi tamo gde je stala. Dajte joj priliku da vam svoju ljubav dokaze na delu. Slede vam divni trenuci i osmeha vam nece faliti. Mislite o tome.

 

 SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo vas srecan period. Dakle, ova tri dana mogu da donesu promene na bolje. Ljubav ce vam pokucati na vrata i vi postajete znak koji ce dobiti  ono sto je zeleo. Nemojte dizati ruke od svojih planova i zelja.

 

STRELAC

Konacno slede dani za iznenadjenja. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Morate znati da je jednom raku stalo do vas mnogo vise nego sto mislite. Slede vam trenuci za emocije i za pravu ljubav. Mislite o tome.

 

JARAC

Ono sto morate da znate jeste da cete uspeti u svojim namerama. Dakle, slede vam tri dana za promene. Ucinite onako kako nalaze vase srce. Mozda ce ovo biti dani za pomirenja i prilika da uspete da vratite osobu iz proslosti u svoj zivot.

 

 VODOLIJA

Ovo je odlican period za vas. Dakle, bitno je da sebe stavite na prvo mesto. Ovo je prilika da se fokusirate nha svoje zelje. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.  Konacno cete ostvariti neke planove i stici do svog cilja.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovo biti dani za velike stvari. Sreca ce biti na vasoj strani. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Bice ovo jako zanimljiv period, i znajte da nema nimalo sumnje da je doslo vreme da uzmete svoj zivot u svoje ruke.

Stranice: 1 2