Sreda,cetvrtak,petak:Ljubav zaista moze da pobedi!

Sreda,cetvrtak,petak:Ljubav zaista moze da pobedi!

2024-09-17 Off By Admin

 Dragi nasi,evo prilike da saznate sta vam sledi kada je u pitanju bliska buducnost. Nekome slede divni trenuci.

 

 OVAN

Sreda ce vama doneti promene,a cetvrtak i petak ce biti relativno mirni dani kada ste vi u pitnaju. Ne treba da brinete. Jasno je da imate velike planove ali je vazno da se fokusirate na ono sto zelite. Bice ovo lepi dani za vas.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce doci do toga da se okrene kolo srece. Vi ste neko ko ce moci da se raduje onome sto dolazi. Sledi vam prilika da ostvarite svoje snove. Sreda ce doneti jedno divno iznenadjenje.

 

 BLIZANCI

Odlicno cete biti raspolozeni kada je ovaj period u pitanju. Dakle, sreda cetvrtak io petak ce vama doneti jako lepe vesti. Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je vazno da pazite sta radite i kome dajete sanse.

 

 RAK

Ono sto treba da imate na umu jeste da ce ovo biti jako zanimljiv period.č Jedna vodolija sa vama zeli da nastavi tamo gde je stala. Da li ce doci do pomirenja to samo vi znate ali je jasno da su sada pred vama dani kada cete ostvariti svoje zelje.

 

 LAV

Imajte na umu da ce ova tri dana biti prilika da mislite na sebe. Vama su oduvek svi drugi bili vazniji ali doslo je vreme za promene. Sreda, cetvrtak i petak donose iznenadjenja na koja niste bili spremni. Razmislite o tome.

 

 DEVICA

Ovo je prilika da vam se ostvare zelje. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Samo dajte sebi vremena da ostvarite svoje snove i nemojte ocekivati cudo jer vam nista nece pasti sa neba. Ucinite onako kako nalaze razum.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2