Lav i Devica,horoskop do kraja septembra:Vazno je da znate da dolaze dani za velike stvari!

Lav i Devica,horoskop do kraja septembra:Vazno je da znate da dolaze dani za velike stvari!

2024-09-17 0 By Admin

  DEVICA

Ako ste sada u vezi, morate imati na umu da je bitno da se zapitate da li je to ono sto zelite. Postoji  neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Neko ko mozda sada zeli da vas vrati u svoje narucje.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Postoji mogucnost da ce ta osoba da se javi i da pozeli da se vrati u vas zivot, i samim tim unisti ono sto sada imate. Ako veza u kojoj ste sada nije ono pravo znajte da je to u redu samo ako to i kazete. Ne smete nikome davati laznu nadu jer to moze da vas previse kosta. Ono sto je dalje vazno da  kazemo jeste da su sada pred vama dani kada je bitno da znate sta vam tacno za srecu treba.

Ako ste slobodni znajte da do kraja meseca necete imati srece na polju emocija. Bar ne u smislu da pronadjete svoju srodnu dusu ali je itekako moguce da cete upoznati nekoga ko bi mogao da vas zabavi. Dakle, ovo mogu biti sjajni dani za avanture i tajne susrete ali kada je rec o ljubavi, imajte  na umu da za osobu koja je prava i za nekog ko ce znati da vas voli ipak morate sacekati neke bolje dane.

Stranice: 1 2