Bivsi partner ovih znakova se vraca do kraja septembra:Jer nema niko bolji od vas!

Bivsi partner ovih znakova se vraca do kraja septembra:Jer nema niko bolji od vas!

2024-09-17 Off By Admin

 

RIBE

Drage ribe, bivsi partner vas voli i dalje. Stalo mu je do vas vise nego sto mozete da zamislite. Da li cete mu dati sansu to samo vi znate ali je jasno da je spreman da se bori za vas i za vasu ljubav.

Samo ucinite onako kako nalaze vase srce i nemojte ni u kom slucaju odustajati od svojih zamisli i planova jer je zivot samo jedan. Vas bivsi parner sa vama zeli novu sansu, i vazno je da u svakom trenutku budete tu, spremni da se borite za ono do cega vam je stalo. Nije vreme za inat i ponos vec za pravu ljubav.

Naravno da ne treba olako nikome prastati. Samo ucinite onako kako vi mislite da je za vas bolje i dozvolite sebi da svoje zelje stavite na prvo mesto.

 

 

STRELAC

Vi ste nezamenjivi. Vas nije lako zavoleti ali kada se to desi vi ste ona jedna osoba koja se nikada ne zaboravlja. Vazno je da znate da je ovo vas srecan period i imajte na umu da ce ovo biti dani tokom kojih cete ostvariti svoje snove i ostvariti svoju veliku zelju.

Imajte na umu da pomirenje moze da usledi jer vas bivsi partner sa vama zeli novu sansu. Iskreno se kaje sto nije umeo da ceni ono sto je sa vama imao, i sve ostalo je samo na vama.

Nemojte dozvoliti da vam bilo ko prica kako cete ziveti. Slede vam divni trenuci i ucinite kako srce nalaze.

Stranice: 1 2