Bivsi partner ovih znakova se vraca do kraja septembra:Jer nema niko bolji od vas!

Bivsi partner ovih znakova se vraca do kraja septembra:Jer nema niko bolji od vas!

2024-09-17 Off By Admin

Ako ste rodjeni u ovim znacima zodijaka, znajte da vam slede pomirenja. Ili, bar, da cete imati sansu za ista…

 

 OVAN

Vas bivsi partner nikada nije prestao da vas voli. I verovatno nikada i nece. Morate imati na umu da je ono sto ima sa vama zapravo ono pravo. ili, bolje da kazemo, ono sto je sa vama imao. Da li ce doci do nove sanse, da li ce ono sto je bivse postati sadasnje to samo vi znate.

Vrlo je vazno da kazemo da je doslo vreme da mislite na sebe i da su sada pred vama dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Ako i ne odlucite da toj osobi iz proslosti date jos jednu sansu svakako da ce vam prijati sama cinjenica da je shvatila koliko vredite. I ako nista drugo, bar ce vas ego biti nahranjen, a to je jako vazno da naglasimo. Nemojte ni u kom slucaju da zaboravite da je vazno da znate sta zelite. I da je pametno da se vratite na stare staze ako tu osobu volite i dalje. Da prosto znate da bivsi partner i dalje moze da vas usreci, i da ce ovog puta znati da cuva ono sto je sa vama imao. Nemojte to zaboraviti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovo ni u kom slucaju nije vreme za ego i ponos. Treba da znate sta je ono sto zeli vase srce jer ce sreca da usledi bez imalo sumnje.

Samo u tom slucaju cete moci da kazete da ste srecni i da je vas zivot dobio jedan novi i lepsi smisao.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2