Utorak,sreda,cetvrtak:Tri dana za nove ljubavi u najavi!

Utorak,sreda,cetvrtak:Tri dana za nove ljubavi u najavi!

2024-09-16 Off By Admin

VAGA

Jako je vazno da ne dizete ruke do svoje srece. Da cinite onako kako vam nalaze srce. Imate u svom zivotu nekoga ko je spreman da se bori za vas. Samo nemojte odustajati i dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Morate da uzmete svoj zivot u svoje ruke.

 

 SKORPIJA

Ovo je period kada ce ljubav da pobedi. Ako postoji neko do koga vam je stalo onda znajte da ne treba da krijete svoje emocije. Pred vama su sada dani za iznenadjenja i znajte da je neko spreman da se bori za vas do kraja.

 

STRELAC

Neko ste ko sada ima velike dileme. Ali ono sto treba da znate jeste da cete imati srece vise nego sto mozete da zamislite. Postoj9i neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Ako vam je sada fokus na poslu, onda znajte da cinite pravu stvar.

 

 JARAC

Zaista nije vazno ko sta kaze vec sta je ono sto vi zelite. To je poruka koju sada imamo za vas. Postoji jedan ovan koji je spreman da vam na mnogo nacina dokaze i pokaze svoju ljubav. Ali, ako budete slusali tudja misljenja vasa sreca ce izostati…

 

VODOLIJA

Odlicno cete biti raspolozeni tokom tri naredna dana. Ljubav je ono sto vam daje snagu. Samo dajte sebi priliku da idete kroz zivot tako sto cete slusati srce. Nije vazno ko sta kaze vec sta je ono sto vam za srecu treba.

 

RIBE

Ono sto je bitno da znate jeste da vam slede dani za promene. Cini se da nema sumnje da cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Jako je vazno da bas nikome ne dajete laznu nadu jer to moze skupo da vas kosta.

Stranice: 1 2