Utorak,sreda,cetvrtak:Tri dana za nove ljubavi u najavi!

Utorak,sreda,cetvrtak:Tri dana za nove ljubavi u najavi!

2024-09-16 Off By Admin

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da ce neki znaci zodijaka doci do svog cilja jako brzo.

 

 OVAN

Naredna tri dana ce biti prilika da vam krene na bolje. To je ono sto moramo reci. Bicete znak koji ce moci da kaze da je uspeo u svemu sto je naumio. Jedan lav sa vama zeli novu sansu, i sve ostalo je samo na vama. Ne treba da dizete ruke od svojih zamisli i planova.

 

 BIK

Vrlo je vazno da kazemo da ste neko ko ce uspeti u svojim namerama. Moramo da naglasimo da je doslo vreme da se posvetite sebi. Moze vam biti jako lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Tudja misljenja ne treba da vas zanimaju.

 

BLIZANCI

Jako je vazno da znate da ce naredna tri dana doneti pravu ljubav. Neko iz vase blizine mnogo  misli na vas. Vi sada ne mozete ni da zamislite o kome je rec ali ce u naredna tri dana mnogo toga biti jasno. Ne treba da dizete ruke od srece.

 

 RAK

Ono sto je vazno da imate  na umu jeste da ce ljubav vama dati snagu za sve. Ucinite onako kako vam nalaze srce i znajte da su sada pred vama dani kada ce sve biti moguce. Postoji neko ko je iskren i spreman da vam u svemu ljubav dokaze i pokaze.

 

 LAV

Ono sto treba da imate na umu kada su u pitanju tri naredna dana jeste da je doslo vreme da mislite na sebe. Neko sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Da li ce doci do toga to samo vi znate ali je cinjuenica da ste voljeni. Mislite o tome.

 

 DEVICA

Imajte na umu da je zivot samo jedan. I dajte sve od sebe da sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto. To nije nista lose, to nije znak sebicluka. Uvek ste vise marili za sve oko sebe, a vama kako bude. Ovo su dani kada to treba da promenite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2