Uskoro pocinje vladavina vage:Horoskop za sve znakove od 23.septembra do 22.oktobra!

Uskoro pocinje vladavina vage:Horoskop za sve znakove od 23.septembra do 22.oktobra!

2024-09-16 Off By Admin

 VAGA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani za promene. Pocinje vasa vladavina. Ovo ce biti period kada cete moci da okrenete stvari u svoju korist. Samo nemojte dizati ruke od svojih zamisli i planova. I nemojte sumnjati u sebe i svoje kvalitete.

 

 SKORPIJA

Konacno slede dani za promene. Dani kada ce ljubav da igra vaznu ulogu u vasem zivotu, mozda cak i najvazniju. Nemojte zaboraviti da je doslo vreme da uzmete svoj zivot u svoje ruke, jer sve ostalo je samo na vama. Odlican period je sada pred vama.

 

STRELAC

Jako je vazno da imate na umu da je ovo vas srecan period. Dakle, vladavina vage ce doneti iznenadjenja i srecu koju ste planirali i na koju ste dugo cekali. Nemojte dizati ruke od svojih snova jer je vas zivot samo vasa stvar.

 

 JARAC

Ovo je period za promene. Doci ce do toga da donesete neke jako vazne odluke koje vas mogu odvesti na put srece. Razmislite o tome sta vam treba jer uz samo malo srece vase zelje mogu postati divna stvarnost. Nemojte odustajati vec se fokusirajte na sebe.

 

VODOLIJA

Ovo ce biti dani za pravu ljubav. I pre svega za velika pomirenja. Ako je to ono sto zelite, sada je pravo vreme da razmislite o tome da se vratite na staze proslosti. Naravno, pod uslovom da vam voljena osoba dokaze na delu da se kaje sto vas nije cuvala. I da se promenila, ili, da se bar pocela menjati.

 

RIBE

Vladavina vage donosi iznenadjenja. Horoskop najavljuje promene koje niste ocekivali. Ucinite ono sto nalaze srce i nemojte dizati ruke od svojih zamisli. Jako je vazno da znate da ce ljubav pobediti i dati vam snagu za sve.

Stranice: 1 2