Prva tri dana u sedmici: Blizanci nemocni, Vage resavaju dilemu, Rakovima tesko…

Prva tri dana u sedmici: Blizanci nemocni, Vage resavaju dilemu, Rakovima tesko…

2024-09-15 Off By Admin

VAGA

Ovih cete dana da resite dilemu u kojoj ste duze vreme. Bice to za vas veliko olaksanje i vreme je da predahnete. Mozda vam se ukaze prilika za jedan kraci izlazak u podnevnim satima. Ne odbijajte poziv, uzivacete.

 

SKORPIJA

Kod vas ce da bude mirno i bez vecih trzavica. Vec ste imali neke turbulentne situacije i nadate se da cete sada da odahnete. Sada je vreme  da se malo usmerite i nekim licnim zeljama. Poradite malo na tom polju.

 

STRELAC

Vasa ocekivanja ce moci da sacekaju sto se tice emotivnog polja. Za sada ce vasa trenutna situacija na poslu, da diktira sve tokove. Malo ste popustili i sada morate da se ubrzate sto se tice radnih obaveza. Sto pre resite radno polje, pre cete se posvetiti emotivnom.

 

JARAC

Volite nekoga i to vam se cini da ce moci da krene boljim tokom. U pravu sto sto tako mislite, jer bi zaista i moglo. Ipak biste morali da pokazete svoja osecanja, a ne da ih krijete. Nista od svega ako ne krenete u akciju.

 

VODOLIJA

Pokazite vise razumevanja kada su u pitanju rak i blizanac. Bice da su vam te bliske osobe, jedine osobe od poverenja. Zato se radujte sto jos uvek pokazuju razumevanje. Vi stalno okrecete plocu i ne drzite se svojih stavova, a to nije za pohvalu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Vasa prica tek pocinje ovih dana i mogli biste biti glavni akter. U pitanju ce biti neke pohvale sa strane nadredjenih. Zato vec sada mozete da se nadate novcanom bonusu. Vreme vaseg prekovremenog rada ce vam se isplatiti. Ali to nece biti sve. Bicete zapazeni od jednog lika.

Stranice: 1 2