Prva tri dana u sedmici: Blizanci nemocni, Vage resavaju dilemu, Rakovima tesko…

Prva tri dana u sedmici: Blizanci nemocni, Vage resavaju dilemu, Rakovima tesko…

2024-09-15 Off By Admin

Prva tri dana u sedmici pokazace da su neki nemocni, neki neki resavaju dilemu, ali ce zato nekima biti jako tesko. Evo i zasto…

OVAN

Budite spremni da nece sve biti lako i da ce biti i tesko. Zato budite spremni da se uhvatite sa obavezama koje vas cekaju. Pokazite da cete dati sve od sebe. Osim toga ceka vas jos nesto vazno.

 

BIK

Uzalud se nadate svojim  ocekivanjima da ce da budu ispunjena. Sada je vreme da se zna sta vam je ciniti. Ne mozete ocekivati da vam se ostvari nesto za sta se ne zalazete licno. Bice jako tesko, ali sledi i nagrada kasnije.

 

BLIZANCI

Imacete situaciju u kojoj se necete osecati prijatno. Da ucinite bilo sta,  bicete nemocni, jer nece biti do vas. Ono sto ste i sami ocekivali, tek ce se pokazati kao nesto sto nema sanse ostvarenja.  Morate se miriti sa istinom a to ce biti tesko, jos teze.

 

RAK

Osecate se iznevereno od bliske osobe i bice vam jako tesko. Vasa situacija vam se cini neresivom, ali polako i bez nervoze. Sacekajte da se malo slegne prasina oko svih desavanja sto ce se zbiti.

 

LAV

Budite svesni sta vas ceka i sta vam je prioritet za ove dane. Da su to samo  vase obaveze, lako biste. Osecate da ima tu jos nesto nejasno i da nemate pojma kako da se organizujete. Niste bas neko ko ce moci da se organizuje u situaciji.

 

DEVICA

Nista ne preduzimajte u vezi sa nemilom situacijom osobe koju volite. Mozda niste bas najbolje upuceni u sve sto biste morali znati. Tako biste  znali da budete subjektivni, a morate biti objektivni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2