Ljubavni horoskop od 16. do 23.septembra:Septembarske kise donose veliku ljubav!

Ljubavni horoskop od 16. do 23.septembra:Septembarske kise donose veliku ljubav!

2024-09-15 Off By Admin

VAGA

Vage koje su u vezi morace da pokazu sta misle, ali i sta je ono sto zele. Ne smete se kolebati ni jednoga trena. Pokazite da ste odlucni, jer partneri vole odlucne i jake osobe. Budite otvoreni, direktni i sa stavom.

 

SKORPIJA

Septembarske kise donose i velike ljubavi, a da li ce i vama? Vec ste imali takve ali su vas izneverile. Vise ne smete da gledate crno jer je pred vama nesto novo. Mozda i nova ljubav kojoj se ne nadate. Septembarske kise vam je donose.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Prestali ste da verujete u prave i velike ljubavi. Susret koji sledi ovih dana donece vam jednu veliku. Mada ste prestali da verujete u srecu, ona  vas ceka. Septembarske kise vam donose veliku i pravu ljubav. Na pomolu nova sreca. Velika i neverovatna.

 

JARAC

Niste ni svesni da vas ceka nesto novo i lepo. Vec ste se predali u ovoj situaciji, ali slede nove prilike. Daleko lepse i daleko bolje, nego sve do sada. Vasa ocekivanja tokom duzeg vremena, konacno ce da budu ostvarena. Na pomolu poznastvo a mozda i nova emotivna veza.

 

VODOLIJA

Budite spremni da se suocite sa istinom, bez obzira na sve.  Mozda ste iznevereni ranije, pa sada se plasite ljubavi. Septembarske kise vam najavljuju neka nova poznastva. Mozda i nesto novo. U svakom slucaju vreme je za nove ljubavi i nove korake.

 

RIBE

Nemojte da zamerate osobi koja vam se dopada. Vreme je da budete spremni da pokazete strpljivost. Za sada se nemojte nervirati jer ce sve da bude kako valja. Prvo zeli da stekne vase poverenje i da se uveri da zelite iskrenu vezu.

Stranice: 1 2