Ljubavni horoskop od 16. do 23.septembra:Septembarske kise donose veliku ljubav!

Ljubavni horoskop od 16. do 23.septembra:Septembarske kise donose veliku ljubav!

2024-09-15 Off By Admin

Ovo je ljubavni horoskop od 16 do 23 septembra, pa ce nekima septembarske kise doneti veliku ljubav…

OVAN

Pocele su septembarske kise. Pokazite vise razumevanja prema partneru, ako ste zauzeti. Ako ste u emotivnoj vezi, nemojte da ocekujete mnogo. Nije sve do druge strane i vi morate da ucinite sve sto je do vas.

 

BIK

Niste spremni za emotivnu vezu, vi koji ste povredjeni. Vreme je da dozvolite da vreme ucini svoje. Resite se ostatka svoje proslosti i krenite napred. Vreme je za bolje dane na emotivnom planu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Zapostavljate partnera vec duze vreme, ali mislite da ne vidi. Sve vidi i sabira, samo ceka pogodan trenutak. Okrenite mu se uz izvinjenje, dok nije bilo kasno. Neki ce se zaljubiti.

 

RAK

Vec ste na ivici da se okrenete i odete od onog koga volite. Osecate se zapostavljeno od strane svoga partnera. Kao da mu je sve drugo vaznije od vas, ne primecuje ni vasu ljubav, ni vasu tugu. Okrenite list!

LAV

Budite odlucniji po pitanju emotivnog plana. Planirate da pridjete jednoj osobi i da vise ne okolisate. Srce vas vuce ka njoj, a ona  nikako da vam ukaze bar malo paznje. Sad ili nikada, budite otvoreni i direktni.

 

DEVICA

I ne pomisljate da se vase misli usmere ka jednom bicu. Kao da svesno bezite od problema i onoga sto osecate prema njoj. Samo budite odmereni i drzite se po strani jer ce neko da vas preduhitri. Ona ce prici vama. Septembarske kise donose promene.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2