Ljubavni horoskop od 15. do 30.septembra:Jasno je da nekim ljubavima sledi kraj!

Ljubavni horoskop od 15. do 30.septembra:Jasno je da nekim ljubavima sledi kraj!

2024-09-15 Off By Admin

 VAGA

Ono sto treba da znate jeste da je vase srce u pravu. Razmislite o tome. Mozda je sada pravo vreme da nekome okrenete ledja. Cini se da je neko sakrio neke vazne informacije od vas. Razmislite o tome da li je doslo vreme da odete.

 

 SKORPIJA

Ljubav vam kuca na vrata. Bicete znak koji ce moci da kaze da je uspeo u svojim namerama. Jednostavno cete uspeti da dobijete ono sto ste zeleli i da osetite da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Ljubav vama daje snagu. Vi ste osoba koja ce moci da kaze da je dobila ono sto je zelela. Nemojte ocekivati cudo vec idite ka svom cilju korak po korak. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Slede vam divni trenuci.

 JARAC

Morate znati da je zivot samo jedan. Nemojte obecavati cudo. Dajte sebi priliku da ostvarite svoje snove i idite ka svom cilju korak po korak. Bice ovo jako zanimljiv period i ljubav ce vam dati snagu za sve. Sledi divan period za  vas.

 

VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo vas srecan period. Sledi niz divnih trenutaka i bicete neko ko ce uspeti u svojim namerama. Do 30.septembra cete biti znak koji ce imati vise srece nego ostali i zasluzili ste da se dese lepe stvari.

 

RIBE

Ljubav je ono sto vam daje snagu. Dakle, ovo je prilika da vam se zelje ostvare. Ucinite onako kako nalaze srce i idite ka osobi koju volite. Ovo nije vreme za ponos i inat, vec za pravu ljubav.

Doslo je vreme za lepe stvari.

Stranice: 1 2