Ljubavni horoskop od 15. do 30.septembra:Jasno je da nekim ljubavima sledi kraj!

Ljubavni horoskop od 15. do 30.septembra:Jasno je da nekim ljubavima sledi kraj!

2024-09-15 Off By Admin

Ako ste ocekivali od septembra mnogo toga vazno je da znate da mogu da uslede razocarenje.

 OVAN

Do 30.septembra ce doci do promena koje niste ocekivali. Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da slede dani  za iznenadjenja. Bitno je da znate sta zelite i sta vam zapravo treba za srecu. Neka vase srce odluci.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce doci do promena. Jedan lav sa vama zeli novu sansu i nema nimalo sumnje da je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Samo pustite da vas vase srce vodi.

 

 BLIZANCI

Do 30.septembra cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Sledi vam niz divnih stvari i imajte na umu da je ovo period kada treba da uzmete svoj zivot u svoje ruke. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam dokaze.

 

 RAK

Konacno su pred vama dani za pravu ljubav i vazno je da imate na umu da su ovo dani tokom kojih cete doci do svog cilja.

Do 30.septembra sledi saznanje jedne velike istine.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani za promene. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti vec prosto pustite da vase srce odluci sta vam treba.

 

 DEVICA

Ono sto je bitno da kazemo jeste da ce druga polovina septembra doneti pravu ljubav. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Cini se da su sada pred vama sjajni dani i da dolaze trenuci kada ce ljubav da pobedi konacno.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2