Bik,Devica,Vaga,Blizanac:Saznajte sta vam sledi od 16. do 23.septembra!

Bik,Devica,Vaga,Blizanac:Saznajte sta vam sledi od 16. do 23.septembra!

2024-09-15 Off By Admin

Ako ste rodjeni u ovim znacima, imajte na umu da ce ova sedmica doneti promene.

 

 BIK

Vama sledi mnogo toga. Pre svega moramo da kazemo da cete biti znak kojem ce neko dokazati ljubav na delu. Vrlo je vazno da imate na umu da nema sumnje da su sada pred vama tokom kojih cete doci do svog cilja.

Postoji neko iz vase blizine ko prema vama gaji posebne emocije. Vrlo je moguce da vi toga niste svesni ali je samo pitanje dana kada cete to saznati. Ako zelite da budete srecni onda svakako da treba toj osobi da date sansu jer bi mogla da vas voli na poseban nacin i usreci kako vas niko nikada nije usrecio.

Ako ste sada u vezi imajte na umu da vam u ovoj sedmici sledi prosidba ili pocetak zajednickog zivota. Naravno, samo ako vi to sami zelite i ako ste spremni na tako veliki korak. Ljubav je pobeda samo onda kada je obostrana.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  VAGA

Moramo da kazemo da ce ova sedmica biti jako zanimljiva. Sledi vam niz promena koje niko nije ocekivao. Mislite o tome jer je pitanje vase srece samo u vasim rukama.

U ovoj sedmici cete biti znak koji ce dobiti priliku da nastavi dalje sa nekim iz proslosti. Dakle, moze da usledi pomirenje ako je to ono sto vi zelite i ako je to ono sto vam je potrebno. Nemojte davati laznu nadu nikome ali budite fer i iskreni i recite onako kako jeste. Pa makar to znacilo da cete nekome slomiti srce.

Bitno je da znate da je doslo vreme da cete uzivati u svemu

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2