Blizancima turbulentno,Vagama neizvesno,Strelcu i Jarcu susret sa srecom…

Blizancima turbulentno,Vagama neizvesno,Strelcu i Jarcu susret sa srecom…

2024-09-14 Off By Admin

VAGA

Kod vas je i dalje sve neizvesno i ne znate sta se sve moze desiti. Vase srce oseca nesto prema jednom jarcu, a on ne sme ni da vas pogleda. Vreme je da se dese neki novi momenti. Mozda i ne slutite da je i druga strana zainteresovana. Zanimljiv susret u najavi.

 

SKORPIJA

Morate da se oraspolozite i da pokazete vedriju stranu zivota. Za tren se nervirate i menjate raspolozenje. Stabilizujte se i cinite nesto odredjeno da sebi olaksate. Ako sebi ne cinite dobro, nece niko drugi.

 

STRELAC

Nekoga sanjate i potajno volite, ali nikako da se sretnete oci u oci. Ne zelite neke posrednike, jer vise volite da sudbina ucini svoje. I ne slutite da vam sledi susret sa srecom. Sudbina ce da baci karte u vasu korist.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Budite svesni desavanja koja se zbivaju. Jedan vas strelac zeli sebi u drustvo, a vi neprimecujete. Upravo sledi susret sa vasom srecom jer ce vas srce poneti napred. Vreme je za srecu koju te svakako  zasluzili.

 

VODOLIJA

Bicete  od od onih koji ce uzivati dobro drustvo. Naci cete se u krugu onih koje volite i koji vas vode ka boljim danima. Vasa ocekivanja bi mogla da vam donesu mnogo toga cemu se niste nadali. A neko posebno drag srcu, upravo ce da se izdvoji.

 

RIBE

Od vas se ceka da budete odgovorniji sa mnogo vasih dobrih strana.  Pokazite da cete iznenaditi jednu osobu koja vas voli, ali ne sme da vam pridje. Mozda se upravo sudbina poigrava sa vama i zeli da vas iznenadi srecom koju ne slutite. Sledi zanimljiv susret.

Stranice: 1 2