Blizancima turbulentno,Vagama neizvesno,Strelcu i Jarcu susret sa srecom…

Blizancima turbulentno,Vagama neizvesno,Strelcu i Jarcu susret sa srecom…

2024-09-14 Off By Admin

Dok je nekima turbulentno, nekima neizvesno, zato odabranima sledi susret sa srecom…

 

OVAN

Vama je svejedno kako ce stvari teci. No, sledi jedan zanimljiv susret koji moze da promeni sve. Bilo sve turbulentno ili monotono, vi cete se snaci. Terate po svojim nalozima da ostvarujete ciljeve. Upravo cete sebi da postavite neke odredjene ciljeve.

 

BIK

Morate da se obratite jednoj starijoj osobi koja je jako mudra. Njeni su vam saveti bili vredni zlata, ali ranije. Sada vas uporno savetuje ali uzalud jer je niste poslusali kada ste morali. Nema svrhe za neke stvari, jer postaje turbulentno.

 

BLIZANCI

Kod vas ce da bude jako turbulentno i vreme  je da se okrenete onom najvaznijem. Vasa osecanja ce da budu u pitanju i nesto cete morati da definisete. Poput bure i oluje, u vasem srcu ce da se pokrene nesto jako vazno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ako niste do sada, sada cete morati da definisete svoja osecanja. Volite nekoga ali vam se cini da je to uzalud. Mozda cete morati jos malo da budete strpljivi i da sacvekate da se druga strana izjasni. Ocekujte susret.

 

LAV

Niste svesni nekih desavanja jer ste pod utiskom koji ne stizete da sredite. Kod vas je tako turbulentno, pocev od desavanja, do obaveza. Jedna osoba od vas ocekuje mnogo, jer joj se dopadate.

 

DEVICA

Cini vam se da ste pod utiskom zaljubljenosti, ali nemate vremena. Vec ste prezaposleni i niste ni spremni da se bavite osecanjima. Jasno je da u vi nesto osecate, ali nikako da se desi susret koji  bi vas saterao  da se izjasnite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2